EtusivulleTietoa kartoistaTietoa kuluttajalleMapline OyAsiakastili Ostoskori

Käyttöehdot

Rekisteröityminen ja tilaaminen

1.1. Tilauksen yhteydessä kuluttajan tulee:
a) Ilmoittaa nimensä, osoitteensa sekä muut tilauksen toimittamisen kannalta olennaiset tiedot.
b) Antaa suostumuksensa, että Mapline rekisteröi henkilötiedot asiakasrekisteriinsä. Mapline Oy:n asiakastiedot ovat luottamuksellisia. Mapline sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja muille kuin yrityskonsernin sisäisille yhteistyökumppaneille.
1.2. Kuluttajan tulee noudattaa tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään.
1.3. Alaikäinen asiakas voi tehdä ostoksia verkkokaupasta ainoastaan huoltajansa suostumuksella.

2. Tilauksen sitovuus

2.1. Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu joko sähköpostitse tai kirjeitse. Kuluttaja sitoutuu tilauksensa tehtyään tarkkailemaan sähköpostiaan tilausvahvistuksen vastaanottamiseksi.
2.2. Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun Mapline on sähköpostitse lähettänyt tilausvahvistuksen, josta ilmenee tilauksen sisältö, kauppahinta ja maksutiedot.
2.3. Kuluttajan tilauksen tekemisen jälkeen ei Mapline Oy:llä ole oikeutta muuttaa sopimusehtoja.

3. Hinnat

3.1. Hinnat on ilmoitettu euroissa (EUR). Mapline Oy pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.
3.2. Verkkokaupassa nähtävillä olevien tuotteiden hinnat sisältävät toimituskulut. Mapline Oy pidättää oikeuden valita toimituksen kuljetustapa.

4. Toimitus

4.1. Tilausten toimitusaika riippuu tilatuista tuotteista ja tilauksen koosta. Yksittäisten karttatulosteiden arvioitu toimitusaika on seitsemästä kymmeneen (7–10) työpäivää. Tästä pidemmästä toimitusajasta ilmoitetaan asiakkaalle mahdollisuuksien mukaan erikseen, jos asiakas on ilmoittanut tilausta tehdessään sähköpostiosoitteensa tai puhelinnumeronsa.
4.3. Mikäli kuluttaja ostaa tuotteita, joille Mapline on ilmoittanut eri toimitusajat, toimitetaan tilaus pisimmän ilmoitetun toimitusajan mukaisesti.
4.4. Mapline toimittaa tuotteita vain Suomeen. Kaikki Mapline Oy:n toimitukset tapahtuvat Suomen Postin välityksellä, elleivät kuluttaja ja Mapline Oy muuta erikseen sovi.

5. Maksuehdot

5.1. Maksu tapahtuu seuraavia maksutapoja käyttäen:
a) Ennakkotilisiirto. Maksuosoituksen kirjauduttua tilillemme lähetämme tilauksen toimitusehtojen mukaisessa ajassa. Maksuosoituksen suuruus selviää verkkokaupan lähettämästä tilausvahvistuksesta.
b) Osuuspankki Kultaraha
c) Nordea Solo
d) Sampo verkkomaksu

6. Palautukset

6.1. Kuluttajalla on oikeus palauttaa käyttämättömät tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen / tuotteiden vastaanottamisesta, vastaanottamispäivä pois lukien. Palautettavan tuotteen tulee olla samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa.
6.2. Kuluttajan toivotaan tekevän palautusilmoitus sähköpostitse tai kirjeitse Maplinen osoitteeseen (kohta 11) ennen tuotteen palauttamista. Palautus lähetetään Mapline Oy:n osoitteeseen (kohta 11).

Tuotteesta maksettu hinta mahdollisine palautuspostikuluineen hyvitetään ostajan ilmoittamalle tilille palautuslähetyksen saavuttua perille.

Huom! Kuluttajansuojalain perusteella tulostekartoilla ei kuitenkaan ole palautusoikeutta, ellei tuotteessa ole valmistusvirhettä.

Kuluttajansuojalaki, 6. luku

15 § (15.12.2000/1072)
Peruuttamisoikeus etämyynnissä

Etämyynnissä kuluttajalla on oikeus peruuttaa sopimus ilmoittamalla siitä elinkeinonharjoittajalle 14 päivän kuluessa 14 §:ssä tarkoitetun vahvistuksen vastaanottamisesta taikka tavaran kaupassa tavaran tai ensimmäisen tavaraerän vastaanottamisesta, jos tavara tai tavaraerä vastaanotetaan myöhemmin kuin vahvistus.

16 § (15.12.2000/1072)
Peruuttamisoikeuden rajoitukset etämyynnissä

...
3) sopimus koskee tavaraa, joka valmistetaan tai jota muunnellaan kuluttajan toivomusten mukaisesti niin, ettei tavaraa voida myydä edelleen ilman huomattavaa tappiota tai ettei tavaraa lainkaan voida myydä edelleen;

4) sopimus koskee tavaraa, jota luonteensa vuoksi ei voida palauttaa edelleen myytäväksi taikka joka voi nopeasti pilaantua tai vanhentua;
...

7. Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

7.1. Huolellisesta pakkaamisesta huolimatta paketit voivat vaurioitua postikuljetuksen yhteydessä. Siksi on hyvä jo pakettia noudettaessa tarkistaa sen kunto postivirkailijan läsnä ollessa. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee postikonttorissa heti asiasta vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteeseen verkkokauppa@mapline.fi sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta.

8. Reklamaatio

8.1. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tuote on vaurioitunut tms., tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä Maplinelle, joko sähköpostitse tai kirjeitse (kohdassa 11 mainittuihin osoitteisiin). Virheellinen toimitus palautetaan Mapline Oy:n antamien ohjeiden mukaisesti (kohta 6). Palauttaminen tapahtuu reklamaation tekemisen jälkeen. Saatuaan palautetun tavaran, Mapline palauttaa jo mahdollisesti maksetun kauppahinnan mahdollisine palautuspostikuluineen viipymättä asiakkaalle. Mapline Oy:n vastuu rajoittuu kaikissa tapauksissa enimmillään asiakkaan tuotteesta maksamaan kauppahintaan.

9. Ylivoimainen este (Force majeure)

9.1. Mapline ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Mapline Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Mapline Oy:n toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

10. Riitojen ratkaisu

10.1. Sopimuksen aiheuttamat riidat ja erimielisyydet ratkotaan Mapline Oy:n kotipaikan, Mikkelin käräjäoikeudessa.

11. Mapline Oy: osoite

Kaikki yhteydenpito kuluttajan ja Mapline Oy:n välillä tapahtuu kirjallisena alla mainittujen osoitteiden kautta
1) Uitonrinne 18, 58700 SULKAVA
2) verkkokauppa@mapline.fi