EtusivulleTietoa kartoistaTietoa kuluttajalleMapline OyAsiakastili Ostoskori

Toimitusehdot

Toimitustapa

 • Tilauksiin ei lisätä toimituskuluja.
  Toimitamme tuotteita ainoastaan Suomeen.
  Tuotteet toimitetaan postin kautta joko pakettina (Jääkäri2) tai kirjeenä. Yksittäiset A4- ja A3-kokoiset paperikartat toimitamme C4-kirjekuorissa, jolloin A3-tulosteet joudutaan taittamaan.

Toimitusaika

 • Karttatulosteiden arvioitu toimitusaika on seitsemästä kahteenkymmeneenyhteen (7-21) työpäivää riippuen tilauksen ajankohdasta sekä tilattujen tuotteiden materiaalista ja määrästä.
  Mikäli kuluttaja ostaa tuotteita, joille on ilmoitettu eri toimitusajat, toimitetaan tilaus pisimmän ilmoitetun toimitusajan mukaisesti.
  Kaikki MAPLINE24.COM-verkkokaupan toimitukset tapahtuvat Suomen Postin välityksellä, elleivät kuluttaja ja Mapline Oy muuta erikseen sovi.

Palautukset

 • Kuluttajalla on oikeus palauttaa käyttämättömät tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen / tuotteiden vastaanottamisesta, vastaanottamispäivä pois lukien. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla olennaisesti samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa.
  Kuluttajan toivotaan tekevän palautusilmoitus sähköpostitse osoitteeseen verkkokauppa@mapline.fi ennen tuotteen palauttamista. Palautus lähetetään osoitteeseen Mapline Oy, MAPLINE24.COM, Uitonrinne 18, 58700 SULKAVA.

  Tuotteesta maksettu hinta mahdollisine palautuspostikuluineen hyvitetään ostajan ilmoittamalle tilille palautuslähetyksen saavuttua perille.
 • Huom! Kuluttajansuojalain perusteella tulostekartoilla ei kuitenkaan ole palautusoikeutta, ellei tuotteessa ole valmistusvirhettä.
Kuluttajansuojalaki, 6. luku

15 § (15.12.2000/1072)
Peruuttamisoikeus etämyynnissä

Etämyynnissä kuluttajalla on oikeus peruuttaa sopimus ilmoittamalla siitä elinkeinonharjoittajalle 14 päivän kuluessa 14 §:ssä tarkoitetun vahvistuksen vastaanottamisesta taikka tavaran kaupassa tavaran tai ensimmäisen tavaraerän vastaanottamisesta, jos tavara tai tavaraerä vastaanotetaan myöhemmin kuin vahvistus.

16 § (15.12.2000/1072)
Peruuttamisoikeuden rajoitukset etämyynnissä

...
3) sopimus koskee tavaraa, joka valmistetaan tai jota muunnellaan kuluttajan toivomusten mukaisesti niin, ettei tavaraa voida myydä edelleen ilman huomattavaa tappiota tai ettei tavaraa lainkaan voida myydä edelleen;

4) sopimus koskee tavaraa, jota luonteensa vuoksi ei voida palauttaa edelleen myytäväksi taikka joka voi nopeasti pilaantua tai vanhentua;
...
 • Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

 • Jos kuluttajalla on ongelmia elinkeinonharjoittajan kanssa koskien tuottetta tai palvelua, hän voi ratkaista riidan ilman tuomioistuinta vaihtoehtoisella riidanratkaisumenettelyllä (ODR). EU:n laajuisen verkkofoorumin ja ohjeet löydät täältä; http://ec.europa.eu/consumers/odr/. ODR-forumille on koottu yhteen kaikki eurooppalaiset riidanratkaisuelimet. Suomalainen kuluttajan, jolla on riitatilanne suomalaisen verkkokaupan kanssa, kannattaa edelleen ensisijaisesti ottaa ensin yhteyttä kuluttajaneuvontaan asian selvittämiseksi.

Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

 • Huolellisesta pakkaamisesta huolimatta paketit voivat vaurioitua postikuljetuksen yhteydessä. Siksi on hyvä jo pakettia noudettaessa tarkistaa sen kunto postivirkailijan läsnä ollessa. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee postikonttorissa heti asiasta vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteeseen verkkokauppa@mapline.fi sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta.