EtusivulleTietoa kartoistaTietoa kuluttajalleMapline OyAsiakastili Ostoskori

Jääkäri-kartta

Uudistunut Jääkäri-kartta on nyt nimeltään Jääkäri2. Aiempi Jääkäri oli ehdoton suosikki verkkokaupassa ja odotamme uudelle parannetuilla ominaisuuksilla varustetulle Jääkäri2-kartalle vähintään yhtä hyvää menestystä. Uuden Jääkäri2-kartan materiaali on edelleen kangasmainen ja sitä voidaan huoletta taitella kuten perinteistä Jääkäri-karttaa. Kartta ei myöskään muuta muotoa kastuessaan ja on lähes repeytymätön. Uudessa Jääkäri2-kartassa on käyttäjien palautteen perusteella parannettu kahta ominaisuutta.

1. Kartta on entistä terävämpi ja siinä voidaan käyttää jopa 1:25000 mittakaavassa olevaa maastokartta-aineistoa.

2. Karttaa on uuden materiaalin ansiosta helpompi käsitellä ja se mahtuu paremmin reppuun tai taskuun.

Näiden uusien ominaisuuksien ansiosta uskomme uuden Jääkäri2 kartan saavuttavan vähintään yhtä suuren suosion kuin metsästäjien keskuudessa käsitteeksi noussut perinteinen Jääkäri-kartta.

»Tilaa oma Jääkäri2-kartta

Huolehdi kartastasi. Pitkää ikää pienellä vaivalla

Jääkäri-kartat ovat tunnettuja kestävyydestään, mutta pienellä huollolla saat karttasi kestämään entistä pidempään uutta vastaavassa kunnossa.

Kuivata ulkoillessa kastunut kartta auki levitettynä normaalissa huoneen lämmössä. Poista lika ja tahrat kartan pinnasta kostealla kankaalla kevyesti hangaten. Käytä tarvittaessa laimeaa saippualiuosta apuna puhdistuksessa. Lopuksi pyyhi saippua pois kartan pinnasta haalealla vedellä. Taita karttapuoli sisään päin, mikäli joudut kävelemään kartta taskussa pitkiä matkoja. Vältä liuottavien aineiden käsittelyä yhdessä kartan kanssa.

Näitä muutamaa vinkkiä noudattamalla pysyy Jääkäri-kartat uuden veroisena pitkälle tulevaisuuteen.