EtusivulleTietoa kartoistaTietoa kuluttajalleMapline OyAsiakastili Ostoskori
Kartat
Pyöräily Muita tuotteita
Tilaamisen helpottamiseksi olemme muodostaneet muutamia valmiita karttatuotteita käyttötarkoituksen mukaan. Näissä tuotteissa on tehty esivalinnat mittakaavalle, materiaalille ja tulostuskoolle. Tilaus on helppoa ja nopeaa, koska asiantuntijamme ovat valinneet sopivan kartan eri käyttötarkoituksiin. Jos kuitenkin käy niin, etteivät esivalinta-asetukset miellytä, voit helposti siirtyä tilaan, jossa kaikki valinnat ovat käytössä. Siirtyminen avoimeen valintatilaan tapahtuu "Tuoteryhmät"-valikosta valitsemalla ”Kaikki valinnat".

Metsästyskartta

Metsästykseen soveltuvat kartat joutuvat kovaan käyttöön ympäri vuoden. Niille asetetut vaatimukset ovat tiukat, eikä näistä vaatimuksista haluta tinkiä myöskään verkkokaupassamme. Jääkäri-kartta on ehdoton materiaalivalinta metsästykseen. Sen ominaisuudet ja käytön huolettomuus vaikeissakin olosuhteissa ovat ylivoimaiset muihin karttamateriaaleihin verrattuna.

Mittakaava ja pohja-aineisto on valittu siten, että kartat ovat selkeitä ja helppoja lukea myös huonoissa olosuhteissa. Kartan ulkomitat ovat 75 cm x 75 cm, ja paras mittakaava metsästykseen on mielestämme 1:15 000, jossa kohteet ja tekstit ovat hieman perinteistä peruskarttaa suurempia. Tämän ansiosta kartan lukeminen onnistuu hyvin hämärässä tai pienessä vesisateessa.

Metsästyskarttoihin kuuluvat olennaisena osana myös kiinteistörajat ja -tunnukset (rekisterinumerot). Voit siis olla varma, että karttasi sisältää metsästykseen tarvittavan tärkeän tiedon, on helppolukuinen ja kestää käyttöä kaikissa olosuhteissa.