EtusivulleTietoa kartoistaTietoa kuluttajalleMapline OyAsiakastili Ostoskori
Kartat
Pyöräily Muita tuotteita
Tilaamisen helpottamiseksi olemme muodostaneet muutamia valmiita karttatuotteita käyttötarkoituksen mukaan. Näissä tuotteissa on tehty esivalinnat mittakaavalle, materiaalille ja tulostuskoolle. Tilaus on helppoa ja nopeaa, koska asiantuntijamme ovat valinneet sopivan kartan eri käyttötarkoituksiin. Jos kuitenkin käy niin, etteivät esivalinta-asetukset miellytä, voit helposti siirtyä tilaan, jossa kaikki valinnat ovat käytössä. Siirtyminen avoimeen valintatilaan tapahtuu "Tuoteryhmät"-valikosta valitsemalla ”Kaikki valinnat".

Pyöräilykartta

Pyöräilyssä on mukava kulkea pikkuteitä, ja maastopyörällä liikkuessa myös polut ja metsäautotiet houkuttelevat. Ongelmaksi muodostuu usein kartta, jonka pitäisi olla tarkka ja samalla kattaa reilusti hyviä pyöräilyalueita. Kuinka saada kuljetettua mukana hyvää peruskarttaa alueelta, jonka sivut ovat esim. 30 km x 30 km?

Onneksi olemme keksineet ratkaisun saada isotkin alueet peruskarttaa helposti mukaan otettavaan muotoon. Karttavihko tuo uudenlaista ajattelua vapaasti rajattavien karttojen joukkoon. Pyöräilykartta on 48 sivua sisältävä karttavihko, jonka kattavuus maastossa on 31,2 km x 33 km. Vihko sisältää siis peruskarttaa liki kaksi ja puoli neliömetriä helposti ja näppärästi mukaan otettavassa muodossa.